Bij stuclopers.nl kunt u veilig online uw betalingen doen. Wij werken uitsluitend met de bekendste betaalsystemen en bieden onze klanten maximale veiligheid door betalingen in een veilige omgeving te laten uitvoeren.

De betaalsystemen op een rijtje:

Zoals gezegd werken wij met de bekendste betaalsystemen. Het veilig online kunnen kopen wordt hierdoor een prettige bezigheid en wij hopen onze klanten zo maximale betaalcomfort te bieden.

  • iDealVeilig betalen
  • Paypal
  • Mister Cash
  • Factuur
  • Overboeking per bank

Wij zullen het een en ander over deze betaalmogelijkheden vertellen.

Veilig betalen met iDeal

iDeal is het bekendste en grootste betaalsysteem in Nederland.

Met iDeal kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk uw online aankopen afrekenen. Als internetbankerder kunt u direct gebruik maken van iDeal, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Veilig betalen met PayPal

PayPal is ook een veilige en eenvoudige manier om online te betalen. PayPal wordt door vele mensen over de gehele wereld gebruikt. Winkelen op miljoenen websites, van de grootste winkeliers tot de kleinste gespecialiseerde websites. Met het veilige betaalsysteem van PayPal kunt u winkelen met uw creditcard of bankrekening zonder uw financiële gegevens te delen. U kunt eenvoudig betalen en heeft alleen uw e-mailadres en uw wachtwoord nodig. Binnen een paar klikken bent u klaar.

Veilig betalen met Mister Cash

Mister Cash is een betaalsysteem in Belgie en is in 1979 ontwikkeld door samenwerking tussen drie financiële instanties, de ASLK, BBL en de Kredietbank. Het is te  vergelijken met iDeal in Nederland.

Sinds 2006 is het mogelijk om via dit betaalsysteem online betalingen te doen. Aangezien er tegenwoordig veel producten via het internet worden gekocht is dit ook een handige manier van betalen.

Factuur

Ook is het bij stuclopers.nl mogelijk om op factuur uw betelingen te betalen. Wanneer u de factuur van ons ontvangt kunt u heel gemakkelijk via de iDeal en/of de PayPal link onder aan de pagina uw factuur betalen. Mocht u andere wensen hebben kunt u contact met ons opnemen via het telefoonnummer onderaan de website.

Overboeking per bank

Als laatste optie is het tevens mogelijk om gewoon uw factuur via uw eigen bank over te boeken naar ons rekeningnummer. De overboeking per bank wordt uiteraard gewoon in de betaalomgeving van uw bank  gedaan.

Contact

Mocht u vragen hebben neem dan contact met ons op via het contactformulier of bel direct met het telefoonnummer onderaan de website.