Stucloper kopen?

Stucloper kopen?

Bij Stuclopers.nl betaald u nooit te veel. Wij bieden u altijd de scherpste prijzen. Bovendien leveren wij uitsluitend kwaliteits stucloper en is onze stucloper altijd onbedrukt en geeft dus nooit af!!!

Stucloper is het bekendste afdekmateriaal in Europa bij stucadoors, klusbedrijven, stucloper nodig
schilders enz…maar ook zeker bij particulieren. Al hoewel er tegenwoordig vele andere soorten afdekmateriaal zijn (welke wij natuurlijk ook hebben) is en blijft onze stucloper altijd een uitstekende en voordelige vloerbescherming en is in diverse soorten en maten te vinden in ons assortiment. Mede doordat stucloper zoveel verkocht wordt kunnen wij de prijzen van dit afdekmateriaal zeer laag en voor u aantrekkelijk aanbieden. Wanneer u grote hoeveelheden nodig heeft kunnen wij dat voor een zeer aantrekkelijke prijs aanbieden. Maar ook voor kleine hoeveelheden bent u bij ons aan het juiste adres. Omdat wij met de fabriek en de ontwikkelaars van diverse afdekmaterialen samenwerken kunnen wij altijd de scherpste prijs garanderen.

Kwaliteit voorop

Scherpe prijzen tegen de laagste prijzenNatuurlijk is de prijs zeer belangrijk, maar bij ons staat de kwaliteit voorop. Wij garanderen dat de prijs/kwaliteit van onze stucloper het beste is. Door heel Europa leveren wij onze kwaliteits stucloper. Wij hebben in ons assortiment diverse variaties. Kijk voor de verschillen op de Producten pagina. Wij hebben de soorten onderverdeeld in 3 categorieën. Te zeggen: Standaard stucloper, Zware stucloper en Lichtgewicht stucloper. De lichtgewicht stucloper is bovendien vocht absorberend aan de bovenzijde. Wij willen u natuurlijk ook graag als nieuwe klant verwelkomen. Daarom dagen wij u uit om een geheel vrijblijvende offerte aan te vragen en u te laten verrassen. U ontvangt altijd binnen 1 dag
een passende offerte in uw mailbox.

Wanneer wordt stucloper toegepast?

Stucloper is een voordelig en waterdicht afdekmateriaal voor zowel binnen alsstucloper renovatie werkzaamheden
buiten. Stucloper wordt vaak toegepast voor het tijdelijk afdekken van werkvloeren tijdens verbouwingen, renovaties, stuc- en schilderwerkzaamheden. Door de waterdichte PE-Coating is deze stucloper ook geschikt als onderlegger voor steigers tijdens gevelrenovaties. Op harde ondergronden buiten is onze extra zware stucloper uitstekend geschikt. Voor niet vlakke ondergronden raden wij Multi cover basic aan. Dit afdekvlies laat zich wat gemakkelijker buigen over ongelijke loop oppervlaktes.

Vloerbescherming voor binnen en buiten

Tijdens een verbouwing of renovatie is een goede vloerbescherming van essentieel belang. Onze Stuclopers zijn op het gebied van vloerbescherming al jaren een begrip in de Nederlandse bouwwereld. Dit protectiekarton gemaakt van de sterke papiersoort kraft is 2-zijdig voorzien is van een PE-coating. Onze vloerbeschermer wordt ook ingezet voor o.a. feesten en partijen om de vloer maximaal te beschermen. Onze stucloper wordt bovendien ingezet bij bijzondere evenementen
waarbij de vloer een extra bescherming verlangt. De stucloper is waterdicht en dampvrij.

De eigenschappen van onze stuclopers zijn.

  • Waterdicht
  • Afveegbaar
  • 2-zijdige PE coating
  • Binnen en buiten inzetbaar
  • A- Kwaliteit
  • Inktvrij. Geeft gegarandeerd niet af.

Gebruik Stucloper niet op pas gelegde vloeren of vocht gevoelige vloeren. Voor pas gelegde vloeren raden wij de Multi Cover Ademend aan.

Duct-tape

Voor het aftapen van de naden kunt u het beste onze speciale water en oliebestendige duct-tape gebruiken. Deze duct-tape is een extra dik plakband op textielbasis. Onze duct-tape is uitstekend te verwerken. Gemakkelijk te scheuren en toch enorm sterk. Dat zijn de eigenschappen van onze uitstekende duct-tape. Duct-tape is verkrijgbaar in twee maten.

  • Duct-tape 50mm x 50 meter
  • Duct-tape 75mm x 50 meter

De kleur van onze duct-tape is: Grijs

Wanneer u meer wilt weten over één van onze afdekmaterialen dan kunt u contact opnemen via ons contacformulier of bellen met ons telefoonnummer onderaan de website.