Milieuvriendelijk stucloper

Milieuvriendelijk stucloper

PEFC certificaatStuclopers.nl levert milieuvriendelijk stucloper tegen concurrerende prijzen.Het is al lang niet meer zo dat milieubewust ondernemen meer kosten met zich mee brengt. Door de enorme vraag naar milieuvriendelijk stucloper (FSC en PEFC gecertificeerd) kunnen wij tegen zeer concurrerende prijzen onze stuclopers leveren. Milieuvriendelijk stucloper is 100% recyclebaar en gemaakt van nieuw papier.

Het papier / karton is gemaakt van bomen en voor elke gekapte boom wordt weer een nieuwe boom terug geplaatst. Op deze manier kunnen we milieuvriendelijk stucloper leveren, en natuurlijk blijft de uitstekende kwaliteit van onze stucloper gewaarborgd.

Zeer sterk stucloper.

Wij leveren geen stucloper bestaande uit sappenkarton of frisdrankpakken maar stucloper wat gemaakt is van nieuw materiaal. Door het gebruik van nieuw materiaal kunnen wij milieuvriendelijk stucloper leveren. Het papier wat uit scandinavië komt is gemaakt van de beste houtvezels waardoor de stucloper zeer sterk is.

Door de LDPE folie aan beide kanten van het board/papier is de stucloper waterdicht aan beide kanten in tegenstelling tot vele andere soorten stucloper. Bovendien is deze stucloper doordat het zo sterk is ook nog eens her te gebruiken. De LDPE folie is 100% recyclebaar en is dus milieuvriendelijk.

Specialist in stucloper

Stuclopers.nl levert milieuvriendelijk stucloper zowel aan particulieren als aan bedrijven door heel europa. Onze stuclopers zijn altijd van een constante kwaliteit en laat zich gemakkelijk leggen, verwijderen en hergebruiken. Stuclopers.nl is constant bezig het assortiment te vergroten. Milieuvriendelijk stucloper wordt multifunctioneel toegepast en is in diverse soorten en maten te leveren.

Afdekken met milieuvriendelijk stucloper

Wanneer u uw vloeren afdekt met milieuvriendelijk stucloper van stuclopers.nl weet u zeker dat uw vloeren goed afgedekt zijn met een hoogwaardige stucloper en zonder toevoegingen van allerlei chemicaliën die ongezond voor u zijn.

Wij kiezen bewust voor duurzaam, 100% recyclebaar en milieuvriendelijk stucloper.

Afdekservice

afdekservice via stuclopers.nlWanneer u uw vloeren wilt afdekken met onze milieuvriendelijke stucloper kunt u er voor kiezen dit door onze afdekservice te laten doen. De afdekservice is een extra service. De afdekservice is efficiënt, effectief en flexibel.

De afdekservice dekt uw vloeren vakkundig af en kan de milieuvriendelijke stucloper voor u ook weer komen verwijderen.

Vraag gerust eens een offerte aan en laat u verrassen.

 

Mocht u meer willen weten over onze milieuvriendelijke stucloper of onze afdekservice dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of bellen met het telefoonnummer onderaan de website.