Over Stucloper

Stucloper is het voordeligste afdekmateriaal op de markt en kent vele toepassingen en mogelijkheden. pe coating machine
Dit afdekkarton wordt ook wel protectiekarton genoemd. Dit multifunctionele afdekmateriaal is wanneer u het bij stuclopers.nl koopt altijd aan beide zijde voorzien van een PE-Coating. Deze PE-coating zorgt er voor dat het protectie karton tegen en stootje kan en dat het niet stuk gaat wanneer het vochtig of nat wordt.

De PE-Coating maakt dit afdekmateriaal bijzonder geschikt voor het tijdelijk afdekken van bijvoorbeeld vloeren tijdens het stucadoren of andere werkzaamheden. protectiekarton wordt het meest gebruikt als afdekmateriaal voor bestaande / droge vloeren maar kan ook gebruikt worden voor het maken van mallen of inpakken van goederen, als tussenligger voor materialen. Zelfs voor het afdekken van de wanden in zeecontainers voor “schone ladingen” wordt onze stucloper veelvuldig gebruikt.

Hoe dik moet stucloper zijn?

Hoe dik de stuclopers moeten zijn hangt af van de belasting van het materiaal. Wanneer het protectiekarton intensief gebruikt wordt is een dik protectiekarton raadzaam. Wanneer de belasting niet zo groot zal zijn volstaat een dunnere variant. In sommige gevallen kan het handig zijn om een lichtgewicht stucloper te kiezen. (bovendien is onze lichtgewicht stucloper ook vocht absorberend aan de bovenkant) Denk hierbij aan verdiepingen en etagewoningen. De lichtgewicht stucloper is scheurvast en heeft een gewicht van 120 gr/m².

Onze stucloper is een dubbel PE-gecoat kraft-karton en is verkrijgbaar in 4 verschillende soorten en maten. Stuclopers.nl heeft geen stuclopers die bedrukt zijn. De ervaring leert dat bedrukt afdekkarton verschillende nadelen hadden zoals bijvoorbeeld afgeven van de bedrukkingen op de ondergrond en lekkage door de rietjesgaatjes van stucloper geproduceerd uit frisdrankpakken ect.

Toepassingen van stucloper:

  • Bescherming van vloerenKies onbedrukt stucloper
  • Binnen en buiten toepasbaar
  • Tussenliggers voor vervoer van goederen
  • Inpakmateriaal
  • Afveegbaar
  • Vochtdicht
  • Onbedrukt
  • Rollen hebben vaste maten

Duct-tape

De naden zijn eenvoudig af te tapen met onze Duct-tape. Leg de stucloper overlappend neer en tape de naden goed af. Onze Duct-tape is gemakkelijk te scheuren en zeer sterk. De Duct-tape is er standaard in twee varianten.

Naast de Duct-tape hebben wij ook een removable tape in ons assortiment. Gebruik bij voorkeur de removable tape om de stucloper op de ondergrond te tapen.(De ondergrond dient droog, glad en stofvrij te zijn)De Removable tape is er in twee varianten.

Geef tijdens het bestellen of offerte aanvragen aan welke tape u wilt en hoeveel.

Meer informatie over onze stuclopers vindt u op de volgende pagina’s:

Wilt u contact met ons? Wij horen graag van u!

U kunt ons bereiken via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook met: +31615010036
stuclopers.nl logo