Eigenschappen van Stucloper

Stuclopers.nl levert stucloper met uitstekende eigenschappen. Onze stuclopereigenschappen stucloper
voldoet aan onze standaard kwaliteitsnormen. Omdat wij samenwerken met de ontwikkelaars van dit multifunctionele afdekmateriaal, leveren wij altijd de zelfde kwaliteit. Zo bent u als klant altijd verzekerd van een goede kwaliteit stucloper.

De eigenschappen van stucloper

De eigenschappen van stucloper op de markt varieren enorm. Bij veel aanbieders vindt u dan ook slechte stucloper. Daarom is het van essensieel belang dat u goed op de hoogte bent van wat u koopt. Wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te informeren over de kwaliteit, dikte, breedte en vochtdichtheid van onze stucloper. Door het goed informeren van onze klanten hebben wij inmiddels een groot klantenbestand opgebouwd welke regelmatig terug komen om onze stucloper te bestellen.

PE-gecoat stucloper

Onze stucloper is aan twee zijde PE-gecoat! Maar wat is nou eigenlijk PE-Coating? Het antwoordt op die vraag ga ik u nu geven.
PE staat voor Polyetheen (ook wel polyethyleen genoemd). Polyetheen is het meest gebruikte kunststof.(plastic) Polyetheen is een thermoplast. Een thermoplast is een kunststof dat bij sterke verhitting zacht wordt. Bovendien is Polyetheen bij volledige verbranding volledig recyclebaar en levert dan ook geen direct gevaar op voor het milieu en de mens.. Bij volledige verbranding van polyetheen in een afvalverbrandingsinstallatie ontstaan daaruit alleen de niet-giftige stoffen koolstofdioxide en water.

De eigenschappen van Stucloper

  • Rollen hebben vaste maten.
  • Onbedrukt
  • Vochtdicht
  • Twee zijdig PE gecoat
  • Afveegbaar
  • Sterk
  • 100% recyclebaar
  • Voor het afdekken van bestaande vloeren
  • Voor het afdekken van harde vloeren

Maat is: +/- 90 cm – 130 cm
Kleur:Wit/Beige

Lichtgewicht stucloper

Lichtgewicht stucloper is wat anders dan gewone stucloper. De lichtgewicht stucloper is een soort polyester nonwoven met aan de onderzijde een PE-coating. De Lichtgewicht stucloper is aan de bovenzijde vochtabsorberend.

Let op!!! Gebruik op pasgelegde vloeren altijd een ademend afdekmateriaal zoals Multi Cover Ademend.

Wij kunnen Multi Cover Ademend ook scherp aanbieden. Neem voor andere afdekmaterialen eens contact met ons op.

Wanneer u meer wilt weten over onze stuclopers, neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Bellen kan natuurlijk ook met het onderstaande telefoonnummer.
stuclopers.nl logo