Afdekservice

De afdekservice biedt u de mogelijkheid uw vloeren te laten afdekken enafdekservice via stuclopers.nl beschermen door vakbekwame professionals. De afdekservice is effectief en efficiënt te noemen en zal proberen om zich aan te passen aan uw planning. Doordat onze afdekservice een veel gebruikte service is, doet u er verstandig aan om de afdekservice op tijd te reserveren/in te plannen. Doordat wij het afdekken van de vloeren uit u handen nemen, gaan u werkzaamheden gewoon door en levert het beschermen / afdekken van de vloeren geen vertraging op.

Alles geregeld

Wanneer u onze afdekservice heeft ingeschakeld heeft u in een keer alles geregeld. Hier onder ziet u wat wij voor u kunnen doen.

  • De materialen worden op tijd geleverd of meegenomen.
  • Uw vloer wordt door onze professionals zorgvuldig afgedekt/beschermd.
  • De stucloper wordt na gebruik weer netjes opgeruimd en verwijderd.(optioneel)
  • Een vuilcontainer wordt door ons gebracht en opgehaald.(optioneel)

Bovendien biedt stuclopers.nl en de afdekservice voor elke vloer of oppervlakte de juiste beschermoplossing. Zo leveren wij ook Multi covers, Carpet cover en Floor covers. Maar ook voor het afdekken met evenemententapijt zijn wij u partner. Of het nu gaat om beurzen, evenementen, verhuizingen, schoolfeesten, examens, autoshows, bouwprojecten of particulieren bouw. Stuclopers.nl staat voor u klaar om te helpen met het beschermen van uw vloeren tegen vuil, vocht en beschadigingen.

De afdekservice biedt meer!!!

Wanneer u interesse heeft in onze afdekservice dan kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen via het afdekservice offerteformulier. Direct bellen kan natuurlijk ook met ons telefoonnummer onderaan de website