Wanneer je aan het klussen bent in huis, is het belangrijk om de vloeren te beschermen tegen eventuele beschadigingen. Een van de mogelijke afdekmaterialen is de AG Stucloper.

Nog steeds één van de beste afdekmaterialen

Dit kun je doen door de vloeren af te dekken met de AG Stucloper of één van de andere AG Afdekmaterialen.

Op deze pagina zal ik uitleggen wat AG Stucloper is en waarom het zo handig is bij het klussen.

AG Stucloper is een afdekmateriaal wat ideaal is voor het afdekken van vloeren om deze te beschermen tegen beschadigingen. De AG Stucloper is gemaakt van papier en is aan de onderkant voorzien van een laagje plastic (PE-Coating). Dit zorgt ervoor dat de AG Stucloper niet alleen stevig is, maar ook waterdicht. Hierdoor is AG Stucloper ook geschikt om te gebruiken op vochtige vloeren.

Het grote voordeel van AG Stucloper is dat het eenvoudig aan te brengen is en dat het de vloer beschermt tegen beschadigingen door bijvoorbeeld verfspetters of krassen van gereedschap. Bovendien is de AG Stucloper eenvoudig te verwijderen en laat het geen lijmresten achter op de vloer.

Wanneer je gaat klussen in huis, is het dus aan te raden om de vloeren af te dekken met AG Stucloper. Dit geldt met name voor ruimtes waar veel geklust wordt, zoals de woonkamer, de keuken of de badkamer. Op deze manier voorkom je dat je na het klussen veel tijd kwijt bent aan het schoonmaken van de vloer en kun je snel weer genieten van een schone en onbeschadigde vloer.

Als je AG Stucloper gaat gebruiken, is het belangrijk om de AG Stucloper goed aan te brengen en ervoor te zorgen dat er niet te veel lucht onder de AG Stucloper zit. Dit kun je doen door de folie rustig en gelijkmatig op de vloer te leggen en met een roller of breed bezem de luchtbellen eruit te schuiven. Op deze manier krijg je het beste resultaat en blijft de folie mooi op zijn plaats.

Kortom, AG Stucloper is een handige oplossing om je vloeren te beschermen tijdens het klussen. Het is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen, en beschermt je vloeren tegen beschadigingen door bijvoorbeeld verfspetters of krassen van gereedschap. Door het gebruik van AG Stucloper kun je snel weer genieten van een schone en onbeschadigde vloer, zonder dat je tijd kwijt bent aan het schoonmaken ervan.

 

 35,82 42,71 Incl. BTW
 29,60 35,30 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina
 27,10 56,02 Incl. BTW
 22,40 46,30 Excl. BTW
Dit product heeft meerdere variaties. Deze optie kan gekozen worden op de productpagina

Stappenplan voor het afplakken met AG Stucloper.

Vloeren afdekken met stucloper? Volg het stappenplan op Stucloper.nl!

Wanneer u uw vloeren wilt afdekken met AG Stucloper is het van belang dat dit op de juiste manier gebeurt. Er zijn diverse manieren om een vloer af te dekken met AG Stucloper.

Hieronder een manier hoe u uw vloeren het beste kunt afdekken met stucloper.

Wanneer u de AG Stucloper heeft gekocht bij raden wij u aan de rollen na levering direct binnen te zetten zodat de stucloper mooi schoon en droog blijft. Hierdoor blijft de verwerkingskwaliteit gewaarborgd. Door bijvoorbeeld vocht en vuil kan het aftapen van de naden bemoeilijkt worden. Het afdekken met AG Stucloper kan nu bijna beginnen.

Gebruik voor het aftapen van de naden de AG Stucloper Tape. Voor het bepalen hoeveel rollen AG Stucloper Tape u nodig heeft meet u de vierkante meters van de vloeren. U kunt natuurlijk bij het aanvragen van een offerte ook aangeven of u ook AG Stucloper Tape wilt bestellen.

Bijvoorbeeld: 

U heeft een vloer van 150 m². U heeft in dit geval 5 rollen AG Stucloper Tape van 50mm x 33m nodig. Dit geeft een idee hoeveel rollen u ongeveer nodig heeft.
Heeft u een vloer van 420 m². U heeft in dit geval 14 rollen nodig. Dit geeft een idee hoeveel rollen u ongeveer nodig heeft. Het aantal rollen is natuurlijk altijd afhankelijk de ruimte en hoe het uitkomt met de banen.

Gebruik de AG Stucloper Tape bij voorkeur niet op de ondergrond maar uitsluitend op de AG Stucloper.

Stucloper leggen

Het is van groot belang uw vloeren goed af te dekken. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om de vloeren door onze afdekservice te laten afdekken met AG Stucloper. Zo weet u zeker dat uw vloeren goed beschermd zijn.

Vraag gerust eens een offerte aan voor onze afdekservice.

Kiest u er voor om dit zelf te doen, of om de vloer door iemand anders te laten afdekken met stucloper let dan op de volgende stappen.

Pas gelegde vloeren en vocht gevoelige vloeren kunnen niet met stucloper afgedekt worden!!! Gebruik hiervoor het Professionele AG Afdekvlies Ademend welke u kunt bestellen bij Afdekgigant.

Voordat u begint met het afdekken met AG Stucloper dienen de vloeren schoon en droog te zijn.

Afdekken met AG Stucloper.

Stap 1: Bepaal in welke richting de banen het makkelijkst gelegd moeten worden. Hou rekening met de lengte en de breedte van de ruimte.

Stap 2: Omdat AG Stucloper de eigenschap heeft aan de uiteinde op te rollen is het soms handig om eerst rondom (langs de muren) AG Stucloper te leggen. Tape de stucloper in de hoeken van de ruimtes tijdelijk aan elkaar.

Stap 3: Schuif de eerste rol 5 á 10 cm onder de banen die rondom leggen en rol de AG Stucloper uit tot over de baan aan de andere kant van de ruimte. Laat de stucloper ook nu 5 á 10 cm overlappen en snij nu de AG Stucloper af. Schuif nu de stucloper ook onder de baan.

Stap 4: Schuif de tweede baan onder de banen die rondom liggen en laat ook deze 5 á 10 cm onder de banen vallen.

Stap 5: Tape nu de eerst en tweede baan aan elkaar en herhaal stap 4 totdat er nog twee banen gelegd moeten worden.

Stap 6: Leg nu eerst de laatste baan en leg de één na laatste baan gewoon over de andere twee banen en tape de laatste baan af.

Stap 7: Tape nu ook de kopse kanten en de hoeken van de banen rondom af.

Stap 8: Gebruik eventueel de *Removable tape van Stokvis om in bijvoorbeeld deuren en doorlopen de stucloper aan de vloer vast te tapen.

* Gebruik Removable Tape niet op natuursteen of andere gevoelige ondergronden. Ook deze tape kan sporen achter laten.

eigenschappen stucloper
PEFC certificaat