Afdekken met Stucloper

Vloeren afdekken met stucloper? Volg het stappenplan op Stucloper.nl! Wanneer u uw vloeren wilt afdekken met stucloper is het van belang dat dit op de juiste manier gebeurt. Er zijn diverse manieren om een vloer af te dekken met stucloper.

Vloeren afdekken met stucloper? Volg het stappenplan op Stucloper.nl. Hieronder een manier hoe u uw vloeren het beste kunt afdekken met stucloper.

Bekijk hier het stappenplan: Uw vloer afdekken met stucloper

Wanneer u stucloper heeft gekocht bij Stuclopers.nl raden wij u aan Afdekken met stucloper
de rollen na levering direct binnen te zetten zodat de stucloper mooi schoon en droog blijft. Hierdoor blijft de verwerkingskwaliteit gewaarborgd. Door bijvoorbeeld vocht en vuil kan het aftapen van de naden bemoeilijkt worden. Het afdekken met stucloper kan nu bijna beginnen.

Gebruik voor het aftapen van de naden onze Duct-tape. Voor het bepalen hoeveel rollen duct-tape u nodig heeft meet u de vierkante meters van de vloeren. U kunt natuurlijk bij het aanvragen van een offerte ook aangeven of u ook duct-tape wilt bestellen.

Bijvoorbeeld:

Afdekken met stucloper en duct-tapeU heeft een vloer van 150 m². U heeft in dit geval 3 rollen nodig.  Neem dan voor de zekerheid 4 rollen van 50m². Dit geeft een idee hoeveel rollen u ongeveer nodig heeft.
Heeft u een vloer van 420 m². U heeft in dit geval 9 rollen nodig.  Neem dan voor de zekerheid 10 rollen van 50m². Dit geeft  een idee hoeveel rollen u ongeveer nodig heeft. Het aantal rollen is natuurlijk altijd afhankelijk de ruimte en hoe het uitkomt met de banen.

Gebruik de duct-tape bij voorkeur niet op de ondergrond maar uitsluitend op de stuclopers. Onze duct-tape heeft een zeer goede kleeflaag.

Voor het tapen op een schone, gladde ondergrond adviseren wij onze *removable tape.

Stucloper leggen

Het is van groot belang uw vloeren goed af te dekken. Wij bieden onze klanten dan ook de mogelijkheid om de vloeren door onze afdekservice te laten afdekken met stucloper. Zo weet u zeker dat uw vloeren goed beschermd zijn.

Vraag gerust eens een offerte aan voor het afdekken van uw vloeren.

Kiest u er voor om dit zelf te doen, of om de vloer door iemand anders te laten afdekken met stucloper let dan op de volgende stappen.

Pas gelegde vloeren en vocht gevoelige vloeren kunnen niet met stucloper afgedekt worden!!! Gebruik hiervoor onze Multi Cover Ademend welke u kunt bestellen bij Afdekgigant.

Voordat u begint met het afdekken met stucloper dienen de vloeren schoon en droog te zijn.

Afdekken met stucloper.

Stap 1: Bepaal in welke richting de banen het makkelijkst gelegd moeten worden. Hou rekening met de lengte en de breedte van de ruimte.

Stap 2: Omdat stucloper de eigenschap heeft aan de uiteinde op te rollen is het soms handig om eerst rondom (langs de muren) stucloper te leggen. Tape de stucloper in de hoeken van de ruimtes tijdelijk aan elkaar.

Stap 3: Schuif de eerste rol 5 á 10 cm onder de banen die rondom leggen en rol de stucloper uit tot over de baan aan de andere kant van de ruimte. Laat de stucloper ook nu 5 á 10 cm overlappen en snij nu de stucloper af. Schuif nu de stucloper ook onder de baan.

Stap 4: Schuif de tweede baan onder de banen die rondom liggen en laat ook deze 5 á 10 cm onder de banen vallen.

Stap 5: Tape nu de eerst en tweede baan aan elkaar en herhaal stap 4 totdat er nog twee banen gelegd moeten worden.

Stap 6: Leg nu eerst de laatste baan en leg de één na laatste baan gewoon over de andere twee banen en tape de laatste baan af.

Stap 7: Tape nu ook de kopse kanten en de hoeken van de banen rondom af.

Stap 8: Gebruik eventueel de *removable tape om in bijvoorbeeld deuren en doorlopen de stucloper aan de vloer vast te tapen.

 

* Gebruik removable tape niet op natuursteen of andere gevoelige ondergronden.

 

Voor het aanvragen van een offerte voor één van onze stucloper varianten gaat u naar de pagina: Offerte aanvragen. Overige vragen kunt u stellen via het contactformulier. Bellen kan natuurlijk ook via ons telefoonnummer onderaan de website.