Voorraad

Stuclopers.nl is groothandel in stuclopers. Onze voorraad is altijd up-to-date door ons automatische voorraadbeheer. Wij werken uitsluitend uit voorraad en leveren grote partijen direct uit de fabriek. Dit systeem maakt het voor onze klanten mogelijk om zelf de grote, lengte, dikte, soort en hoeveelheid te bepalen van de stuclopers. Een zeer goede service waardoor wij onze klanten maximaal kunnen bedienen.

Bestellen

Het bestellen van producten is via de webwinkel er eenvoudig. In een paar stappen is de bestelling geplaatst en is het wachten tot de koerier voor de deur staat begonnen. Uiteraard is het mogelijk om een ander afleveradres aan te geven. De bestel proceduren duurt ongeveer 2 minuten.

Leveringen

Doordat wij uit voorraad kunnen leveren zijn kleine bestellingen altijd binnen 1-3 werkdagen op plaats van bestemming en grote bestellingen worden maximaal binnen 5 werkdagen geleverd. Mocht u vragen hebben dan kunt u contact opnemen via het contactformulier of even bellen met het telefoonnummer onderaan de website.