De stucloper Groothandel!

Stuclopers.nl is de stucloper groothandel in de BeNeLux. Wij leveren alle soorten stucloper aan bedrijven en particulieren in diverse diktes, lengtes en breedtes. En altijd de juiste kwaliteit.

Vaakst gebruikt

De Stucloper groothandel levert hoofdzakelijk stucloper aan de professionele bouwsector en wordt het vaakst gebruikt in de bouw. De meeste mensen kennen stucloper dan ook uit deze sector. Maar stucloper wordt veel breder toegepast. Denk maar eens aan feesten, evenementen, beurzen, examens en zelfs in de foto en film industrie wordt onze stucloper veelvuldig toegepast.

De stucloper groothandel levert via de webwinkel ook aan particulieren. Onze stucloper is het meest gebruikte afdekmateriaal in de BeNeLux, en dat is niet voor niets! Iedereen heeft wel eens stucloper nodig. En wij leveren uitsluitend A-Kwaliteit stucloper.stucloper antraciet

 • Prijs
 • Kwaliteit
 • Diverse maten (L x B)
 • Service

De Prijs:

De prijs is één van de punten waar stucloper op wordt beoordeeld. Maar alleen de prijs zegt eingenlijk niet zo veel over stucloper. Wij leveren onze stucloper direct vanuit de fabriek. Daardoor zijn onze prijzen altijd zeer scherp en zijn wij de Stucloper groothandel van de BeNeLux Natuurlijk zijn er ook B-Kwaliteiten en overgebleven rollen met wisselende maten op de markt die soms een paar cent voordeliger zijn maar dat is niet wat wij aan onze klanten willen leveren.

Onze klanten willen een goede prijs/kwaliteit verhouding en dat bieden wij ook. De prijs staat altijd voorop maar de kwaliteit is uiteindelijk waar het om gaat. Waar u de stucloper ook voor wilt gebruiken, als de kwaliteit niet goed is heeft u er geen goed gevoel over. Wat mij brengt op het volgende punt. De kwaliteit!

De kwaliteit:

De kwaliteit van stucloper is zeer belangrijk.stucloper1

 • Aan één zijde of aan beide zijde PE-Gecoat.
 • Wisselende rol breedtes
 • Kleur
 • Dikte

Aan beide zijde PE-Gecoat:

Onze stucloper is aan beide zijde PE-Gecoat. Dat wil zeggen dat er aan beide kanten van de stucloper een dun laagje plastic / folie wordt aangebracht waardoor de stucloper vochtdicht wordt gemaakt. Gebruik je stucloper die niet dubbel maar aan één zijde PE-Gecoat is dan is de stucloper uiteindelijk niet vochtdicht.

Wisselende Rol breedtes

Op het moment dat er grotere ruimtes moeten worden afgedekt is het handig dat de rollen even breed zijn. Als de rollen niet even breed zijn is het een stuk lastiger om de banen netjes recht te plaatsen en af te tapen. Het meest ideaal is dan ook om stucloper te gebruiken met vaste breedte maten. Dit komt tevens de werksnelheid ten goede en kan er netter gewerkt worden. Uiteraard kunnen de breedtes van de stucloper rollen bij ons op maat worden gemaakt. Dit geldt uitsluitend voor pallet bestellingen. (Marge 60 cm – 140 cm)

De Kleur:

Bij stuclopers.nl kunt u bij pallet afname zelfs de kleur van de stucloper bepalen.

Wij leveren stuclopers met de volgende kleur(en)(combinaties):

 • wit/bruin
 • wit/wit
 • wit/zilver
 • aluminium
 • wit/grijs
 • donkergrijs
 • antraciet

De Dikte:

Ook de dikte is van groot belang. De dikte van de stucloper bepaald uiteindelijk hoe sterk de stucloper is. Een hele dunne stucloper is dus een stuk minder sterk dan de extra zware stucloper. Daarom hebben wij onze stuclopers onderverdeeld in een aantal diktes en werken wij met g/m2.

Stucloper 150 Light

Deze stucloper is uitstekend geschikt voor werkzaamheden met een relatieve lichte belasting. Door deze stucloper te gebruiken bij de lichte klussen houdt u de boel wel mooi schoon en krijgt stof geen kans om overal tussen te kruipen. Bovendien is deze stucloper gewoor dubbel PE-Gecoat en dus vochtdicht. Een ideale oplossing voor de DHZ en klussen maar ook voor in de projectbouw wordt deze stucloper gebruikt.

Stucloper 200 normal

De Stucloper 200 is een normale stucloper en is uitstekend geschikt voor bijvoorbeeld kleine verhuizingen en het klussen in en om het huis. Ook deze stucloper is dubbel PE-Gecoat en dus vochtdicht.

Stucloper 250 ” Best Seller”

De stucloper 250 “Best Seller” is zoals de naam al zegt de meest gebruikte stucloper. Mede door het formaat van 1 meter breed en 50 meter lang is het werken met deze stucloper zeer prettig. Deze stucloper wordt zeer breedt toegepast en is geschikt voor vele bouwactiviteiten. Voor zowel de “doe het zelver” als in de “professionele bouw” is de stucloper 250 uitstekend geschikt. Geschikt voor normale tot middelzware werkzaamheden.

Stucloper 300 Heavy Duty

De stucloper Heavy Duty is onze zwaarste variant en kan dan ook het meeste aan. Deze stucloper wordt het meest gebruikt voor de zwaardere klussen. De zware stucloper is ook voorzien van de dubbele PE-Coating en is vochtdicht.

De stucloper groothandel ” stuclopers.nl” staat voor u klaar!

Mocht u vragen hebben dan staan wij voor u klaar. U kunt ons bereiken via het contactformulier of direct bellen met het telefoonnummer onderaan de website.